Sep 23, 2015

Why I love Autumn Tag.


Het is herfst! Jawel mijn favoriete seizoen is begonnen en daarom heb ik vandaag een tag. ik kon geen naam vinden dus maken we het de: Why I love autumn tag! Ben jij benieuwd naar wat bijvoorbeeld mijn favoriete oogschaduw kleuren zijn voor de herfst of mijn favoriete drankje lees dan vooral verder!


Wat is er zo leuk aan de herfst?
Wanneer het weer herfst word, word alles in het bos zoo prachtige, we krijgen de rode bladeren aan de bomen en deze bladeren gaan vallen. De zonsondergang word roder en dieper en wat me nog het meest blij maakt, ja deze meen ik serieus, is het feit dat het weer kouder word! Ik hou echt van mijn sjaals, jassen, mutsen, hoeden, handschoenen en ga zo maar door! Ik voel me gewoon prettiger met net wat meer laagjes, call it a bad habit!

Favoriete herfst drankje?
Warme chocolademelk, oh men wat is dat lekker! heerlijk op een luier stoel of in bed met een warme kop, lekker met een goed boek of een serie! Ja zo kom ik mijn dagen zeker wel door! Ik vind ook thee en koffie erg lekker maar dit drink ik het hele jaar door dus vind ik dit niet echt een herfst drankje, maar toch super lekker! Blue berry muffin thee, hmmm! (moet je echt een keer proberen!)


Favoriete geurkaars?
Kaneel! Zeker weten, deze geur is echt heerlijk! Ik kan echt uren ruiken aan een kaneel geurkaars, het is gewoon DE perfecte geur voor de herfst echt ik ben in de zevende hemel! Momenteel heb ik nog kaarsen staan met appel geur, ook deze zijn zoo lekker!! Hopelijk hebben ze ook appeltaart geur dat zou ik erg leuk vinden en een goede combinatie voor zowel herfst als winter!

Beste herfst lipstick?
Op het moment zijn dat er twee:

Ten eerst Kiko in nummer 609: Cherry red. Het is een prachtig dieprode bordeaux kleur die heel erg lijkt op M.A.C. Diva, deze hoort ook op deze lijst maar omdat ik deze niet heb, noem ik er twee die ik wel heb! Diva gaat er nog wel komen aangezien die toch net iets matter is dan Cherry red van Kiko, maar het is een prachtige dupe, prachtig product en man wat hou ik van de geur van Kiko velvet matte lipsticks!
De tweede is van M.A.C. en heet D for Danger, deze is redelijk recent toegevoegd aan mijn stash en man wat ben ik verliefd! Hij is super mat en gaat heel makkelijk op je lippen, hij blijft uren zitten en wat een prachtige kleur, hij is niet zo donker als op deze foto het is meer een roze rode kleur. ik zal hieronder een foto zetten! Wat een pareltje en zeker een grote favoriet!

                                                                       met D for Danger.

favoriete geurtje voor de herfst?
Momenteel ben ik niet heel erg van de geurtjes, waar ik wel echt heel erg verliefd op ben is de body mist van Victoria secret. Momenteel heb ik er twee waarvan eentje super geschikt als herfst geurtje! en wat is die lekker!! Het is de Victoria Secret: Amber Romance! De hoofdingrediënten zijn amber en crème anglaise, de geur zelf is warm en herfstig ofzo! Ga deze vooral even ruiken als ze die bij jou Etos hebben daar ik heb deze namelijk gekocht! er komt van dit product binnenkort een review!

Go to oogschaduwkleur?
In de herfst hou ik echt van bruintinten, maar brons vind ik nog mooier. Ook hou ik ervan om cranberry en burgundy kleuren te gebruiken! Binnenkort komt er een look of the day herfst editie, daarin zal ik je laten ziet wat ik ongeveer bedoel!

Favoriete muziek?
Mijn muziekstijl gaat echt van rock tot aan pop en weer terug. Als ik een liedje leuk vind dan vind ik dat gewoon leuk, it happens! Momenteel ben ik helemaal verliefd op het album van Melenie Martinez, ze heeft meegedaan aan The voice: US. Oh wat een geweldig album, ga vooral ever ernaar op zoek en luister als eerste Mad Hatter, Milk & Cookies en Mrs. Potatoe Head. Dit zijn toch wel mijn favorieten!

Favoriete herfst outfit?
Ik hou van een gewone plain spijkerbroek of zwarte broek, daaronder enkellaarsjes, met een simpel shirt en lekker dik vest, met het liefste nog een dikke warme sjaal! Ik hou zoo van sjaals!!

Autumn treat? 
Die is wel heel lastig, wat is typisch iets voor de herfst, ik weet het niet. Ik ben heel erg gek op spekulaas, maar weet ik niet of dit typisch iets is voor de herfst. Voor deze vraag doen we gewoon net alsof spekulaas typisch iets is voor de herfst, haha. Ik ben ook echt gek op warme chocolade cake of warme appel taart, wel zelfgebakken natuurlijk!!

Wat is er niet zo leuk aan de herfst?
Het enige wat ik echt niet leuk vind aan de herfst is regen. Regen is één van de weinige dingen waar ik echt een slecht humeur van krijg, alles word nat, iedereen is chagrijnig en het ergste van alles al je werk op je make-up en je haar is totaal verpest en ook gewoon niet meer te fixen, nee niet zo'n feest die regen!

Favoriete plek?
Ik ben echt heel erg gek op het bos! de geur en alle prachtige kleuren die ontwikkelen in de herfst! Ik ben zo benieuwd hoe het gaat worden hier in Groningen, zoals ik vertelde heb ik een kamer in het bos ongeveer en ook hier word alles dan straks verschillende kleuren, rood, geel en bruin! Hier kan ik echt niet op wachten! Zo mooi! Ook hou ik ervan om heerlijk met een dekentje op de bank, op een stoel of in bed te liggen met, zoals ik eerder al vertelde, een kop warme chocolademelk, een goed boek of een goede serie/ film, dat is voor mij echt genieten!


Dit was mijn Why I love Autumn Tag. Ik daag graag Hatice van sincerely hatty, Suzanne van s-diary, Christine van sharebeautynl en Romy van Roseamere uit om deze tag ook te doen! En als jij deze wil doen mag dat natuurlijk en nodig ik je ook zeker uit dat te doen! link het dan hier beneden ik wil het graag lezen!!2 comments:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! Ik zal proberen iedereen te beantwoorden en ik vind het voor erg leuk te lezen wat je vind! Ga je nou zelf iets uitproberen of heb je jouw mening zet die er dan ook lekker onder! Hier heb je ruimte zat! xx