Dec 30, 2015

Boozy Cosmetics - Rose Gold Kwastenset


gisteren kreeg ik een pakje in de post van mijn pas (lees eergisteren) bestelde kwasten, natuurlijk heb ik deze meteen getest en ik zal hieronder mijn mening geven en uitleggen waar ik de kwasten voor gebruik, Lees je mee?
Zoals je al kon lezen in de titel is dit een kwastenset van Boozy Cosmetics met syntetische haren. De kwasten zijn gewoon vergelijkbaar qua grote met bijvoorbeeld Real Techniques en hebben een prachtig brons/ rosegold handvat en een witte steel. In de set zitten de volgende tien kwasten:
 • 1000 Flat Contour
 • 1060 Face Shaper
 • 1160 Big Powder
 • 1240 Angled Contour
 • 1420 Round Buffer
 • 1430 Conceal Buffer
 • 2120 Soft Blender
 • 2210 Small Crease
 • 3300 Wing Liner
 • 3700 Brow Liner
1000 Flat Contour.
Deze kwast is heerlijk zacht en is perfect om te contouren, ik heb deze nog niet gebruikt met een vloeibare of crème contour maar wel met een poeder, hij zet de lijnen zeer strak en precies maar als je deze goed blend met bijvoorbeeld de buffer brush dan heb je een prachtig effect, jaa mooi dingetje!

1060 Face Shaper. Deze kwast is een beetje een vraagteken, deze is eigenlijk het grote zusje van de Conceal Buffer, hij zal ook vast prima te gebruiken zijn als een grotere Conceal kwast maar ik heb deze gebruikt voor mijn Highlighter, hiervoor werkt deze prima!

1160 Big Powder


Deze kwast is bedoelt om je gezicht mee af te poederen, dus om je foundation en concealer mee te verzegelen. Echt een prima kwast, heb er niets op aan te merken, hij doet wat hij moet doen, is lekker zacht en is echt zo mooi, zoals de rest van de set.

1240 Angled Contour

Deze kwast zou voor contouren moeten zijn, dat doet hij prima. Persoonlijk zou ik eerder de flat contour voor contouren gebruiken en vervolgens blenden met de Round Buffer. Deze kwast zou ik dan gebruiken voor mijn blush, al moet je wel opletten of je niet te veel poeder op je kwast neemt anders krijg je clowns wangetjes en dat is niet helemaal de bedoeling, tenzij je dit mooi vind natuurlijk!

1420 Round BufferDeze Round Buffer is bedoelt voor foundation, prima kwast voor wat hij moet doen. Persoonlijk zou ik het fijner gevonden hebben als deze iets minder zacht was, mijn Real Techniques Expert Face Brush is iets steviger en dat vind ik toch wat prettiger. Maar echt een goede kwast ik zal heb gebruiken voor het inblenden van mijn contour en eventueel een overschot blush vervagen/ inblenden.

1430 Conceal BufferWat is dit een fijne kwast! Eerder blende ik mijn Concealer gewoon in met mijn vingers maar deze werkt veel beter dan mijn vingers, met mijn vingers wrijf ik negen van de tien keer de concealer echt in de lijntjes en zie ik er niet heel veel van, het effect met deze kwast is echt heel natuurlijk en vooral precies wat ik wil.

2120 Soft Blender


Deze kwast heeft iedereen nodig in zijn stash. Hij doet precies wat hij moet doen, hij kan prachtig blenden in de ooghoek maar je kan deze ook gebruik als oogschaduw kwast voor je bewegend ooglid. jaa heerlijk zacht en heel erg fijn! jaa deze heb en ga ik gebruiken met liefde.

2210 Small Crease

Ook deze kwast is redelijk onmisbaar. je kan hier mooi schaduw mee aanbrengen in je crease om je ooglook wat dieper en intensen te maken. hij is stevig maar ook heel fijn zacht en goed van structuur. jaa prima kwast!

3300 Wing Liner


Met deze kwast kan je liquid eyeliner aanbrengen, dit is de enige kwast die voor mij niet heel bijzonder is, ik gebruik liever een liquid eyeline met of een filtentip of al eentje die al een borsteltje heeft. Deze kwast wil ik gaan gebruiken om gekleurde eyeliner aan te brengen met oogschaduw, de kwast ietwat nat maken, je kwast erin dopen en gaan met die banaan.

3700 Brow Liner


Deze kwast heeft iedereen nodig die zijn wenkbrauwen bijtekend zoals ik, ik vind het gewoon fijn om op die manier mijn wenkbrauwen strakker te maken maar onthoud, ze zijn zusjes geen tweeling! Hij doet prima zijn werk, fijne korte haren en lekker stevig, Top dingetje!Ik ben echt heel erg enthousiast over deze set, alle kwasten zijn qua kwaliteit echt super zeker voor de prijs, die is momenteel van 59,99, wat ik redelijk prijzig vind naar 27,39 verlaagd, jaa lekker prijsje, je betaald ongeveer 3 euro per kwast, kan je echt niets van zeggen. Ik ga echt genieten van deze set en ik zou deze zeker zo snel mogelijk hier bestellen.

Heb jij deze set al besteld?


3 comments:

 1. wat een super mooie kwasten set, dat rosé goud is echt mooi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. jaa ze zijn echt prachtig!! zeker een aanrader

   Delete
 2. Ik twijfel of ik de 3700 brow Liner ga bestellen! Is hij "hard" zodat je een goede lijn krijgt? Ik gebruik nu de zoeva winged liner en die is veel te zacht :/

  ReplyDelete

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! Ik zal proberen iedereen te beantwoorden en ik vind het voor erg leuk te lezen wat je vind! Ga je nou zelf iets uitproberen of heb je jouw mening zet die er dan ook lekker onder! Hier heb je ruimte zat! xx